Leer het van de beste

Fran & Marleen hebben samen 35 jaar ervaring in de Afslankmarkt met elk hun eigen expertise en deze willen ze graag met jou delen.

Exclusieve bijeenkomsten

Verbinden en delen is belangrijk en maakt ons sterker. Op onze bijeenkomsten brengen wij passievolle coaches samen die willen groeien en succesvol worden.

Geef het grootste cadeau aan jezelf

Zelfgroei en verbinding zijn het grootste cadeau voor jezelf. Samen met de Leading ladies kan jij een Leading Lady worden. Jouw groei is de groei van je zaak.

De missie van Leading Ladies

De dynamiek in de afslankmarkt evolueert snel, met verschuivingen van diëten naar een holistische aanpak. Met de Leading Ladies omarmen we deze verandering, waarbij gezondheid, zelfliefde, groei, vrijheid en authenticiteit centraal staan. In ons streven naar een gezondere en krachtigere benadering van coaching, nodigen we je uit voor een unieke samenwerking. Samen willen we niet alleen klanten diepgaand ondersteunen, maar jou als coach naar een hoger niveau tillen. We geloven in bewustwording, betrokkenheid en waarden als essentiële elementen voor succes. Ontdek een exclusieve 'health & growth community' via de Leading Ladies waar coaches leren, groeien en elkaar inspireren. We zoeken gepassioneerde coaches die hun eigen grenzen durven verleggen en 100% authentiek durven zijn. Samen gaan we de afslankmarkt op coachingsgebied transformeren.

Ben jij klaar voor de revolutie?

Dé community voor en door afslankprofessionals

Ontdek wat Leading Ladies voor jou als dietiste of afslankcoach kan betekenen.

Wie zijn Leading Ladies Fran & Marleen?

Fran &Marleen zijn beide gepassioneerde en gedrevenonderneemsters in de afslankwereld. Fran is eigenaar van 3 bedrijven waaronder Skin | Body Affair, een afslank- en beautycentrum en ‘Facelift je Business’ - business coaching en heeft 20 jaar ervaring. Marleen is CEO van LIVLIV en met 15 jaar ervaring in de afslankmarkt en certificeringen als NLP-, Brainbalance- en ICF-coach, streeft ze ernaar om coaches te helpen groeien naar hun volle potentieel.

Wie kan een leading lady worden?

Wij zijn op zoek naar afslankcoaches die voor de volle 100% gemotiveerd en gepassioneerd zijn, die durven te innoveren en groeien, die bold moves maken en actief willen bijdragen aan onze community door andere vrouwen te ondersteunen. In onze community zijn grensverleggende ideeën meer dan welkom; wij omarmen creativiteit en vernieuwing.

Wat bieden wij jou als Leading Lady?

Bereid je voor op de toekomst door authentiek te ondernemen, met een ondernemersmindset die streeft naar fun en exitement

Je wilt niet alleen de top bereiken, maar ook de beste worden. De Leading Ladies Community biedt een thuis aan ambitieuze onderneemsters die hun unieke talenten willen ontdekken en de wereld willen veranderen door impact te maken op het leven van anderen. Laat je leiden door de community en wordt de beste versie van jezelf.

Kom verbinden en laat je inspireren tijdens ons event van 5 Juni 2024.

Wij verbinden coaches met passie en delen kennis zodat jij een Leading lady kan worden en zijn.

Word een leading Lady!

Ben jij passioneel? Ben jij klaar om naar het volgende niveau te gaan? Wil jij graag verbinden met gelijkgestemden? Dan ben jij misschien wel een Leading Lady.

Wees er bij op 5 juni en boek nu je kans want de plaatsen zijn beperkt.

Koop je ticket of heb je nog vragen vul onderstaand formulier in.