Maak kennis met onze LIVLIV coaches

Wie zijn onze coaches?

Onze LIVLIV coaches zijn professionele diëtisten, voedingsexperten, voedingsdeskundigen of voedingsconsulenten. Zij krijgen ook nog de specifieke traject opleidingen zodat zij jou perfect kunnen begeleiden.

De opvolgingen gebeuren live en/of eventueel online indien de klant dit wenst.

Wij vinden afvallen onder begeleiding heel belangrijk omdat we merken dat dit ook het resultaat beïnvloedt in positieve zin.

Waarom zijn onze coaches zo belangrijk

LIVLIV coaches begeleiden jou en geven je ook raad bij het kiezen van het juiste traject. Zij kunnen ook bijsturen indien nodig.

Ieder lichaam is uniek en vraagt soms een heel persoonlijke aanpak. Daarom is afvallen onder begeleiding soms de beste optie.

Begeleid afslanken en sporten zorgt voor jouw beste resultaat.

Word jij één van onze LIVLIV coaches?

Ben jij een diëtiste, voedingsconsulent, voedingsexpert of deskundige en jij wil op een unieke manier je klanten helpen aan een gezonde levensstijl dan is de LIVLIV manier iets voor jou! Ik leg het jou graag uit in een korte video. Druk op de button en kom alles te weten.

Bekijk de video

Coaches in de kijker

Elk jaar zetten we graag enkele coaches in de kijker. Deze coaches hebben het voorbije jaar top resultaten behaald en de meeste mensen begeleidt. 

Uiteraard zijn ook de andere LIVLIV coaches bekwaam en begeleiden ze jou met de grootste passie om voor jou het allerbeste resultaat te behalen.

Styling Corner

Ons LIVLIV/Restart team uit Tessenderlo is al een aantal jaren onverslagen in het Restarten van hun klanten. Zij halen dan ook verbluffende resultaten en 30-40kg gewichtsverlies is hun niet vreemd. Ze begeleiden mensen met passie en kennis en gaan voor het allerbeste resultaat. Pascale, Kelly en Lisa zijn een Restart topteam met gegarandeerd resultaat.

Corpo Balance

Onze Restart diëtiste Valerie uit Zwevegem is dit jaar onze nummer 2 in het helpen van het aantal Restarters. Zij Restart veel klanten met haar kennis en expertise, vindt gezonde voeding ook heel belangrijk en haalt fantastische resultaten in een korte tijd.

Afslankinstituut Joëlle

Joëlle is onze Restart queen wat BV’s betreft. Zo Restarten dit jaar nog Christophe & Lindsay en  Goedele Liekens bij haar. Ze is onze nummer 3 dit jaar en is een LIVLIV Restart coach in hart en ziel. En sinds dit jaar ook nog eens een ongelofelijke mama van een fantastisch zoontje.

Vind hier je coach in de buurt

Store locator is loading from StoreRocket Store Locator Widget..

Wil je graag een afspraak met een coach of wil je coach worden? Laat het ons weten!