Maak kennis met onze LIVLIV Dieet Coaches

Versterk Jouw Gezondheidszaak. Wordt een LIVLIV Coach!

Wie vormen ons coachingsteam?

Ons team van LIVLIV coaches bestaat uit gekwalificeerde diëtisten, voedingsexperts, voedingsdeskundigen en voedingsconsulenten. Zij hebben tevens specifieke trajectopleidingen gevolgd om jou optimaal te kunnen begeleiden.

De coachingssessies vinden plaats in persoonlijke ontmoetingen en/of kunnen desgewenst online worden gehouden voor klanten. Wij hechten groot belang aan begeleid afvallen, omdat we zien dat dit ook een positieve invloed heeft op de behaalde resultaten.

Wil je graag starten met professionele begeleiding voor jouw gezondheidsdoelen? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe onze ervaren LIVLIV coaches jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar een gezondere levensstijl!

Waarom zijn onze coaches van essentieel belang?

Bij LIVLIV bieden onze coaches niet alleen begeleiding, maar ook advies bij het selecteren van het optimale traject voor jou. Indien nodig kunnen zij ook bijsturen.

Aangezien elk lichaam uniek is en vaak een individuele benadering vereist, is begeleid afvallen vaak de meest geschikte keuze.

Samen met begeleiding bij het afslanken en sporten behaal je het allerbeste resultaat voor jouw situatie. Ervaar het zelf!

Top 3 coaches van 2023

Elk jaar zetten we graag enkele coaches in de kijker. Deze coaches hebben het voorbije jaar top resultaten behaald en de meeste mensen begeleidt. 

Uiteraard zijn ook de andere LIVLIV coaches bekwaam en begeleiden ze jou met de grootste passie om voor jou het allerbeste resultaat te behalen.

Valerie

Als paramedische diëtiste is mijn passie om mensen te helpen naar een gezondere levensstijl enorm groot. En ik merk dat het de laatste jaren lastiger wordt omdat er veel meer stress en mentale druk is en ook de voeding wordt armer en meer bewerkt. Met de LIVLIV trajecten kan ik zo de mensen nog beter aansturen om die gezonde levensstijl te behalen. Mijn kwaliteiten zijn het begeleiden en aansturen van de mensen om zo hun gezonde levensstijl te kunnen behalen en behouden. Mijn doel in 2024 is om NOG meer mensen te helpen dan in 2023.

Joëlle

Tijdens de coaching van de afslanktrajecten staat voor mij de klant centraal. Door persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding tracht ik niet alleen fysieke transformaties te bereiken maar ook mentale ondersteuning te bieden. Het is dan ook mijn belangrijkste doel om op een positieve manier hun leven te beïnvloeden en te zorgen dat dit blijvend is.

Styling Corner Plus

Claudia, Lisa, Kelly, Ann staan elke dag met een glimlach voor je klaar. We staan je bij van a tot z, geen zee is te diep, geen berg is te hoog, geen uitdaging is te groot. We bespreken samen met de klant de levensstijl, we stellen een haalbaar afslankplan op en volgen  alles kort op zodat je je geen moment alleen voelt in deze Restartreis. Gaat het even wat moeilijk? Ook dan staan we voor je klaar met een peptalk om je weer met goede moed er helemaal voor. Je thuis voelen bij ons en blij zijn met jezelf: dat vinden wij heel belangrijk!

Vind hier een LIVLIV Dieet Coach in jouw buurt

Store locator is loading from StoreRocket Store Locator Widget..

Ben je enthousiast geworden en wil je een persoonlijke afspraak inplannen met een van onze ervaren coaches?

Of ben je geïnteresseerd om zelf coach te worden bij LIVLIV?

Laat ons dit weten! Wij staan klaar om je te begeleiden op jouw weg naar een gezondere levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze toegewijde experts jou kunnen ondersteunen. Samen zetten we de eerste stap naar jouw welzijnsdoelen!