Maak kennis met onze LIVLIV Dieet Coaches

Wie vormen ons coachingsteam?

Ons team van LIVLIV coaches bestaat uit gekwalificeerde diëtisten, voedingsexperts, voedingsdeskundigen en voedingsconsulenten. Zij hebben tevens specifieke trajectopleidingen gevolgd om jou optimaal te kunnen begeleiden.

De coachingssessies vinden plaats in persoonlijke ontmoetingen en/of kunnen desgewenst online worden gehouden voor klanten. Wij hechten groot belang aan begeleid afvallen, omdat we zien dat dit ook een positieve invloed heeft op de behaalde resultaten.

Wil je graag starten met professionele begeleiding voor jouw gezondheidsdoelen? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe onze ervaren LIVLIV coaches jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar een gezondere levensstijl!

Waarom zijn onze coaches van essentieel belang?

Bij LIVLIV bieden onze coaches niet alleen begeleiding, maar ook advies bij het selecteren van het optimale traject voor jou. Indien nodig kunnen zij ook bijsturen.

Aangezien elk lichaam uniek is en vaak een individuele benadering vereist, is begeleid afvallen vaak de meest geschikte keuze.

Samen met begeleiding bij het afslanken en sporten behaal je het allerbeste resultaat voor jouw situatie. Ervaar het zelf!

Coaches in de kijker

Elk jaar zetten we graag enkele coaches in de kijker. Deze coaches hebben het voorbije jaar top resultaten behaald en de meeste mensen begeleidt. 

Uiteraard zijn ook de andere LIVLIV coaches bekwaam en begeleiden ze jou met de grootste passie om voor jou het allerbeste resultaat te behalen.

Styling Corner

Ons LIVLIV/Restart team uit Tessenderlo is al een aantal jaren onverslagen in het Restarten van hun klanten. Zij halen dan ook verbluffende resultaten en 30-40kg gewichtsverlies is hun niet vreemd. Ze begeleiden mensen met passie en kennis en gaan voor het allerbeste resultaat. Pascale, Kelly en Lisa zijn een Restart topteam met gegarandeerd resultaat.

Corpo Balance

Onze Restart diëtiste Valerie uit Zwevegem is dit jaar onze nummer 2 in het helpen van het aantal Restarters. Zij Restart veel klanten met haar kennis en expertise, vindt gezonde voeding ook heel belangrijk en haalt fantastische resultaten in een korte tijd.

Afslankinstituut Joëlle

Joëlle is onze Restart queen wat BV’s betreft. Zo Restarten dit jaar nog Christophe & Lindsay en  Goedele Liekens bij haar. Ze is onze nummer 3 dit jaar en is een LIVLIV Restart coach in hart en ziel. En sinds dit jaar ook nog eens een ongelofelijke mama van een fantastisch zoontje.

Vind hier een LIVLIV Dieet Coach in jouw buurt

Store locator is loading from StoreRocket Store Locator Widget..

Ben je enthousiast geworden en wil je een persoonlijke afspraak inplannen met een van onze ervaren coaches?

Of ben je geïnteresseerd om zelf coach te worden bij LIVLIV?

Laat ons dit weten! Wij staan klaar om je te begeleiden op jouw weg naar een gezondere levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze toegewijde experts jou kunnen ondersteunen. Samen zetten we de eerste stap naar jouw welzijnsdoelen!