LIVLIV

Wat is afslanken?

Wat is afslanken?

Afslanken of afvallen betekent voor de meeste mensen gewicht verliezen, in een kleinere kledingmaat kunnen of cm's verliezen. Door het zo te gaan bekijken is afslanken een enorm beladen woord dat een immense druk met zich meebrengt en vooral prestatiegericht is met een veel te eenzijdig doel. En dan ben je aan het afslanken met een mentale druk die gedoemd is om te mislukken of snel te hervallen.


Bij LIVLIV bekijken we het vanuit een andere hoek. Afslanken is de beloning die je krijgt als je een gezondere levensstijl gaat hanteren waardoor je meer energie gaat krijgen, je beter gaat voelen, dieper gaat slapen en je een mooier zelfbeeld gaat hebben. Door de nadruk te gaan verleggen gaan we automatisch onszelf verlichten zowel in geest als in lichaam.

Want laat ons eerlijk zijn, het hele traject van een ongezonde naar een gezonde levensstijl is een zeer hobbelige weg. En als de focus teveel ligt op het getalletje op de weegschaal of de kledingmaat of de cm’s dan is de kans op slagen minder groot, laat staan het kunnen behouden. Bij de minste tegenwind ga je dan omver.


Wij geloven ook niet dat afslanken een enkelvoudig verhaal is maar eerder een ‘EN EN EN verhaal’. 


En de eerste EN mag duidelijk zijn, dat is gezonde voeding zonder enige twijfel. Dit is de enige brandstof die werkt voor ons lichaam. Je gaat toch ook niet met je benzineauto diesel tanken? Bij LIVLIV is het alleen gezonde voeding die telt als basis. 


De tweede EN is je mentale. Hoe je denkt, hoe je ernaar kijkt en hoe je het aanvoelt. Wat zijn je eigen grenzen die je verankerd hebt door al meermaals op een foute manier te diëten? Hoe kijk jij naar jezelf? Er komt zoveel meer bij kijken en daar wordt veel te weinig aandacht aan geschonken. Daar brengen wij in de nabije toekomst ook nog een oplossing voor.


En de derde EN is uiteraard onze LIVLIV coach die jou gaat begeleiden. Zeker in ons Restart traject is onze coach een belangrijke factor. De coach gaat alles in goede banen leiden en je bijstaan waar het nodig is. Dit zorgt ervoor dat jij veel meer kans op slagen hebt en je ook beter nadien kan behouden. Om zo die nieuwe gezonde levensstijl stabiel te integreren in je leven.


Het maakt ons soms treurig om te zien hoeveel mensen op een foute manier afslanken waardoor ze nadien heel snel terug naar af zijn. Om dan te ontdekken dat het de volgende poging nog moeilijker gaat.


Gelukkig kan je met de LIVLIV trajecten en producten correct afslanken!


Marleen

Volgende lezen

Het Restart traject van Christophe en Lindsay
Ken je onze Afslankthee al?

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.